Klasse
9E Imperial stout
Brygget
13. februar 2014
Flasket
28. februar 2014
Alkoholstyrke
10,0%
Farve (EBC)
60
OG/FG
1098 / 1020
Bitterhet (IBU)
85,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
41,0l
Mengde ferdig øl
35,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Ale Malt
Caramel Dark
Crystal 150
Chocolate (Mout Roost 900)
Roasted Barley
Molasses

Humle og krydder

100 g (33,3%) Challenger (8,4%) boiled 60 m
150 g (50,0%) Challenger (8,4%) boiled 10 m
50 g (16,7%) East Kent Goldings boiled 5 m

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader 1,5 time

Gjærtype

Lallemand 376

Gjærmengde

3 pk

Informasjon om gjæring

10 dg. 18 grader

Kommentarer


[BBcode]