Klasse
10D Saison
Brygget
3. januar 2016
Flasket
22. januar 2016
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
7,7
OG/FG
1,047 / 1,001
Bitterhet (IBU)
32,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

4,5 kg Pilsner
0,9 kg Hvete
0,4 kg Munich 1

Humle og krydder

11 gram Magnum 60 min
20 gram Mosaic 15 min
20 gram Mosaic 5 min
20 gram Mosaic 0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

90 min på 63 grader
10 min på 76 grader

Gjærtype

Belle Saison

Gjærmengde

315 billioner celler

Informasjon om gjæring

18 grader i 2 døgn deretter steget med 1 grad per døgn opp til 28 grader
Coldcrash 2 døgn på 2 grader

Kommentarer


[BBcode]