Klasse
5G Old ale
Brygget
12. januar 2014
Flasket
None
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
55
OG/FG
1070 / 1013
Bitterhet (IBU)
32,0 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

3,8 kg Marris Otter
0,50 kg Caramelmalt 120EBC
0,20 kg Biscuit malt 45EBC
0,20 kr Brown malt 128EBC
0,20 kg Chocolate malt 886EBC
0,20 kg Munich malt 40EBC
0,20 kg Wheat malt 4BEC
0,42 kg Black Treacle

Humle og krydder

-22 gr Northern Brewer (8,5%) boil 60 min
- 14 gr Hellertauer Hersbrucker (4%) boil 60 min
- 11 gr Northern Brewer (8,5%) boil 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60 minutter på 67 grader
10 minutter på 75 grader

Gjærtype

WLP005

Gjærmengde

1 rør

Informasjon om gjæring

1 rør, 1 liters starter.
Gjæret på ca 19 grader 22 dager deretter tappet på fat

Kommentarer


[BBcode]