Klasse
6A Engelsk IPA
Brygget
26. februar 2014
Flasket
14. mars 2014
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
22
OG/FG
1,060 / 1,018
Bitterhet (IBU)
56,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

4800 g Maris Otter
1300 g Hvetemalt
500 g sukker (-20 min)
200 g Biscuit malt
150 g Special B
100 g Crystal 120 EBC

Humle og krydder

FWH:
15 g Warrior (15 %)

-60 min:
25 g Whitbread Golding Variety (6 %)

-30 min:
25 g Whitbread Golding Variety (6 %)

-15 min:
25 g Whitbread Golding Variety (6 %)

-5 min:
25 g Fuggles (5 %)
25 g East Kent Goldings (7 %)

Dryhop - 6 dager:
20 g Whitbread Golding Variety (6 %)
55 g East Kent Goldings (7 %)
20 g Fuggles (5 %)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Infusjonsmesking - 45 min @ 67 C.

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

1 liter starter

Informasjon om gjæring

14 dager @ 18 C.

Kommentarer


[BBcode]