Klasse
10D Saison
Brygget
18. desember 2016
Flasket
4. mars 2016
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1058 / 1008
Bitterhet (IBU)
31,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

Wheat Malt, Bel (3.9 EBC)1.0 kg
Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC)4.3 kg
Biscuit Malt (45.3 EBC)0.5 kg
Smoked Malt (17.7 EBC)0.5 kg

Humle og krydder

Tradition [4.00 %] - Boil 60.0 min
Tradition [4.00 %] - Boil 10.0 min
Mosaic [11.70 %] - Boil 1.0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

mesk 67 gr C 60 min
75 gr C 10 min

Gjærtype

WLP 565

Gjærmengde

1 pk

Informasjon om gjæring

1 liter gjærstarter
Gjæring 2 uker 26-28 gr C

Kommentarer


[BBcode]