Klasse
7D Weizenbock
Brygget
17. februar 2014
Flasket
12. mars 2014
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
50
OG/FG
1076 / 1015
Bitterhet (IBU)
15,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
47,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

5 kg German - Pilsner
5 kg Belgian - Wheat
0.2 kg Belgian - Munich
0.4 kg Flaked Oats

Humle og krydder

25 g Perle 9,4%

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Stegmesket
37 grader
43 grader
66 grader

Gjærtype

WLP300

Gjærmengde

4 rør

Informasjon om gjæring

17 grader
Hevet til 20 grader mot slutten

Kommentarer

Noe av vørteren ble kokt inn til sirup, for å gi farge og smak.


[BBcode]