Klasse
12E Berliner weisse
Brygget
4. januar 2013
Flasket
13. februar 2013
Alkoholstyrke
3,2%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1028 / 1004
Bitterhet (IBU)
3,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

1900 gram Bohem Pils Malt
600 gram Vienna malt
500 gram Wheat malt
110 gram Rye malt

Humle og krydder

12 gram Hallertauer Hersbrucker 3,7% 15 min

Andre ingredienser

55ml Youngs Lactic acid tilsatt i omstikkingskaret

Meskeinformasjon

1time ved 65 grC

Gjærtype

WLP630

Gjærmengde

1 pakke uten starter

Informasjon om gjæring

Gjæret ved 20 grader i 5 uker.

Kommentarer

Total koketid 15 minutter.
Naturlig karbonert til vol co2: 3,0.


[BBcode]