2,50 kg Pilsen (BestMälz) (3,0 EBC)
2,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,0 EBC)
0,50 kg Caramunich I (Weyermann) (100,5 EBC)
0,20 kg Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC)
0,15 kg Melanoidin (BestMälz) (69,0 EBC)
0,10 kg Caramel/Crystal Malt -120L (236,4 EBC)
1,20 kg Light Dry Extract (15,8 EBC)
1,30 kg Candi Syrup, D-90 (177,3 EBC)
25,00 g Aurora [9,20 %] - Boil 60,0 min - 27,4 IBUs
25,00 g Hallertauer Hersbrucker [2,80 %] - Boil 30,0 min - 6,4 IBUs
25,00 g Styrian Goldings [1,70 %] - Boil 20,0 min - 3,1 IBUs
4,00 g Chalk
2,00 g Baking Soda
2,00 g Calcium Chloride
2,00 g Gypsum
One step single infusion - 75 min @ 65degC
WLP530
1 pack 2L starter
Begynte på 18degC, økte gradvis til 23degC i løpet av 4 dager. Holdt på 23degC i 4 dager, senket så gradvis til 19 over 4 dager. lot stå på 19 grader i 8 dager