Klasse
8C Oatmeal stout
Brygget
25. januar 2014
Flasket
9. februar 2014
Alkoholstyrke
3,6%
Farve (EBC)
73
OG/FG
1,048 / 1,021
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
11,0l
Mengde ferdig øl
10,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt - 1900 g
Havregryn - 200 g
Crystal 120 - 200 g
Biscuit malt - 150 g
Pale chocolate - 150 g
Roasted barley - 100 g

Humle og krydder

East Kent Goldings (6.4%) 22 g - 60 minutter

Andre ingredienser

8 ml Cacl i mesk
1/4 protafloc 15 minutter kok
1/2 teskje gjærnæring (wln1000) 15 minutter kok

Meskeinformasjon

90 minutter ved 68 C.

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

1 liter starter.

Informasjon om gjæring

15 dager ved 18 C.

Kommentarer


[BBcode]