Klasse
1B Internasjonal lager
Brygget
17. september 2016
Flasket
10. mars 2017
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1054 / 1014
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
42,0l
Mengde ferdig øl
38,0l
Gjærbare ingredienser

8600g pils
900g pale
1350g flaket bygg

Humle og krydder

30g Sterling på 60 min
15g Mittelfruh på 60 min
30g Mittelfruh på 30 min
30g Mittelfruh på 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader i 60 min
750 grader i 30 min

Gjærtype

Wyeast 2308

Gjærmengde

600ml slurry

Informasjon om gjæring

16 dager på 10 grader
2 dager på 16 grader
2 dager på 10 grader
Cold crash

Kommentarer

Øllet er tappet på fat 8.10.2016 og kun overført til flaske ifbm NM


[BBcode]