Klasse
4G Kölsch
Brygget
7. februar 2017
Flasket
26. februar 2017
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1,050 / 1,010
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
10,0l
Mengde ferdig øl
9,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt Heidelberg, ekstra lys (3,0 EBC)89,9 %
Best Caramel Pils Malt (5,0 EBC) 5,0 %
Hvetemalt (5,0 EBC) 5,0 %

Humle og krydder

Fuggles, pellets til mål-IBU @ 60 minutter
0.7 g/l Tettnang, pellets @ 30 minutter
0.7 g/l Tettnang, pellets @ 10 minutter

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Meskes ved 65 grader i 60 minutter

Gjærtype

German Ale WLP029

Gjærmengde

1 pk

Informasjon om gjæring

Gjæres 14 dager med 16 grader

Kommentarer


[BBcode]