Klasse
9E Imperial stout
Brygget
27. januar 2013
Flasket
15. oktober 2013
Alkoholstyrke
10,8%
Farve (EBC)
65
OG/FG
1107 / 1025
Bitterhet (IBU)
67,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
67,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Ale Malt
Crystal Malt II
Chocolate Malt
Roasted Barley
Smoked Wheat
Table Sugar

Humle og krydder

Simcoe
East Kent Goldings

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Double mash at 67 degrees centigrade

Gjærtype

1318 London Ale III

Gjærmengde

Repitched

Informasjon om gjæring

Primary fermentation at roomtemp for 2 weeks, then secondary for 10 months before bottling.

Kommentarer

Nytes best etter lufting og i temperert tilstand.


[BBcode]