Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
20. februar 2013
Flasket
7. mars 2013
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
14
OG/FG
1055 / 1010
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt 5 EBC 3200 g
Cara Pils 37 EBC 250 g
Wheat Malt 3 EBC 125 g
Crystal Malt 150 EBC 125 g
Pilsner Malt 3 EBC 2100 g

Humle og krydder

Citra 12% alpha 10 g 60 minutes
Citra 12% alpha 35 g 10 minutes
Citra 12% alpha 35 g 1 minutes
Citra 11% alpha 45 g dry hopped

Andre ingredienser

irish moss
klarningsmiddel

Meskeinformasjon

66 grader 90 min

Gjærtype

san diego super yeast

Gjærmengde

to pakker en liter starter

Informasjon om gjæring

18 grader i 7 dager
stukket om og tørrhumlet i nye 7 dager

Kommentarer

Bjarke Vang er siste medbrygger.
Monkey Brew er bryggeriet.


[BBcode]