Klasse
1A Moderne lys lager
Brygget
22. november 2014
Flasket
13. desember 2014
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1050 / 1010
Bitterhet (IBU)
41,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

4800 g pilsmalt
300 g munich II
200 g carapils
100 g sauermalt

Humle og krydder

50 g Northern Brewer 6% FWH
50 g Saaz 3.6% 15 min
50 g Saaz 3.6% 1 min

Andre ingredienser

1 ts kalsiumsulfat, 0.5 ts kalsiumklorid. Lactosyre i skyllevann.
Gjærnæring, irish moss.

Meskeinformasjon

Dobbel decoction, innmesk 55 grader, 45 min 62 grader, 45 min 68 grader, 10 min 77 grader

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

1 rør i 2+1 L starte

Informasjon om gjæring

Kjølt ned til 13 grader før pitching. 10 grader i kjøleskap. Diacetylrest på 17 grader.

Kommentarer


[BBcode]