Klasse
9E Imperial stout
Brygget
29. november 2017
Flasket
1. februar 2018
Alkoholstyrke
12,0%
Farve (EBC)
136
OG/FG
1,106 / 1,024
Bitterhet (IBU)
51,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
17,0l
Mengde ferdig øl
15,0l
Gjærbare ingredienser

4995 g Maris Otter Pale Ale Malt
1816 g CBW Pilsen Light DME
600 g Pale Crystal Malt
403 g Roasted Barley
403 g Chocolate Malt

Humle og krydder

30 g Nugget 15.0% pellets i 60 min
25 g Liberty 4.9% pellets i 30 min
25 g Liberty 4.9% pellets i 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 °C i 60 min

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

335 mrd celler

Informasjon om gjæring

Sette gjær ved 15 °C
Gjære ved 16°C til SG=1.050.
Øk naturlig til 20 °C og la stå til ferdig.

Kommentarer


[BBcode]