Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser
Red currant
Brygget
6. november 2015
Flasket
16. desember 2015
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
24
OG/FG
1,052 / 1,005
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
41,0l
Gjærbare ingredienser

Pale ale
Munich II
Red currant

Humle og krydder

Tettnanger (boil + aroma)

Andre ingredienser

yeast nutrients

Meskeinformasjon

Mash-in @ 63 °C
1. rest 45 min @ 63 °C
2. rest 45 min @ 68 °C
Mash-out 10 min @ 78 °C

Gjærtype

WLP568

Gjærmengde

3 l starter

Informasjon om gjæring

Start @ 21 °C. Let temperature freely rise to 27 °C. Added red currants after 9 days. Hold temperature at 27 °C. Cold crash after another 15 days. Bottled after another two weeks.

Kommentarer


[BBcode]