Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 4E Amerikansk pale ale)
Ekstra ingredienser
Clementinskall
Brygget
1. januar 2016
Flasket
14. januar 2016
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
13
OG/FG
1,054 / 1,012
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
195,0l
Mengde ferdig øl
180,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 7EBC 42500g
Viennamalt 7EBC 2000g
Crystal 75EBC 1500g

Humle og krydder

Mandarina Bavaria 150g 15 min
Simcoe 150g 15 min
Centennial 150g 15 min
Fersk clementinskall 500g 15 min
Mandarina Bavaria 150g 0 min
Simcoe 150g 0 min
Centennial 150g 0 min
Mandarina Bavaria 150g tørr
Simcoe 150g tørr
Centennial 150g tørr

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader 90 min
78 grader 15 min
90 min kok

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

10 pk 11 g

Informasjon om gjæring

18 grader 5 dager
19 grader 9 dager

Kommentarer


[BBcode]