Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
25. mai 2016
Flasket
15. juli 2016
Alkoholstyrke
8,1%
Farve (EBC)
77
OG/FG
1082 / 1020
Bitterhet (IBU)
56,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Munich 3500g
Maris Otter Pale Malt 2200g
Smoked Malt 1300 g
Warminster Brown 350 g
Castle CHÂTEAU CAFE 300 g
CARAFA® SPECIAL II 200 g
Chocolate Malt 200 g
Muscovadorørsukker 300 g

Humle og krydder

Northern Brewer 8.9 % 65 g 90 min
Saaz 3.0 % 30 g 10 min
Saaz 3.0 % 30 g 1 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Stegmesk

innmesk 50 grader
52 grader 20 minutter
63 grader 30 minutter
67 grader 30 minutter
78 grader 10 minutter

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

746 Billions cells

Informasjon om gjæring

Fermentation 10 °C 21 days
Fermentation 18 °C 3 days

Kommentarer


[BBcode]