10000 gram Weyermann pale malt
4500 gram Weyermann pale malt varmebehandlet i 170 grader i 20 min
1800 gram Weyermann pale malt varmebehandlet i 250 grader i 60 min (Mørk kaffe)
1200 gram Weyermann pale malt varmebehandlet i 230 grader i 60 min (Medium kaffe)
340 Weyermann pale malt varmebehandlet i 250 grader i 80 min (Brendt)
1500 gram havre Bjørns lettkokt
1260 gram Muntons sjokolade malt
68 gram Challenger blomst 6% i 60 min
Mesket med 45 liter vann i 67 grader i 1 time.
1,5 time siling.
Wyeast 1728
2 pakker
Gjæret i 14 grader i 13 dager.
Ettergjæret i 14 grader på fat i 8 dager.
Lagret ved 0-4 grader i 4 mnd.
Ølets EBC er ikke lett å regne ut, da spesialmalten er hjemmebehandlet. Fargen er brunsort.