Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 6B Amerikansk IPA)
Ekstra ingredienser
Rognebær
Brygget
24. september 2014
Flasket
12. oktober 2014
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
15
OG/FG
1060 / 1015
Bitterhet (IBU)
34,0 (N)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

6,1 kg Maris Otter Pale Malt
300 g Munich Mørk
200 g Pale Crystal Malt
100 g Crystal Malt

Humle og krydder

Citra humle
25g 60 min
60g 15 min
60g 2 min
75g tørrhumle

Andre ingredienser

3% rognebær

Meskeinformasjon

Et steg mesking 65 grader C i 60 min. 78 grader C i 5 min

Gjærtype

Safeale US-05

Gjærmengde

ca 300 miliarder

Informasjon om gjæring

Gjæring ved 18 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]