Klasse
5D Altbier
Brygget
19. oktober 2012
Flasket
4. november 2012
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
30
OG/FG
1058 / 1014
Bitterhet (IBU)
46,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

3300 g pilsnermalt
850 g viennamalt
750 g munchnermalt
300 g mørk krystallmalt
60 g carafa special II

Humle og krydder

25 g Magnum 14,6 % i 60 min
15 g Tettnanger 4,7 % i 30 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk 52°C, 66°C i 75 min, utmesk på 77°C i 10 min

Gjærtype

WLP036

Gjærmengde

2 liter starter

Informasjon om gjæring

To uker ved 16°C

Kommentarer

Tappet i fra fat med Beergun.


[BBcode]