Klasse
7C Belgisk wit
Brygget
9. november 1017
Flasket
26. november 2017
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1,049 / 1,010
Bitterhet (IBU)
17,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt 2400 g
Flaket hvete 2000 g
Flaket havre 500 g
Munich (10 L) 100 g

Humle og krydder

Magnum 14 g @ 60 min
Mittelfruh 10 g @ 5 min

Andre ingredienser

Økologisk appelsinskall 50 g @ 10 min
Koriander frø lett knust 14 g @ 10 min

Meskeinformasjon

66 grader C @ 70 min
78 grader C @ 10 min

Gjærtype

WLP400

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

Pitchet på 18 grader – økt jevnt til 21 grader i løpet av 14 dager

Kommentarer


[BBcode]