Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
17. januar 2016
Flasket
10. februar 2016
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
20
OG/FG
1,051 / 1,012
Bitterhet (IBU)
34,6 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

5.5 kg maris otter pale malt
0.5 kg caramunich malt type 2
0.3 kg munich mat type 2

Humle og krydder

Ahtanum
Cascade
Summit

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68 grader i 90 minutter

Gjærtype

US west coast M44

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

gjæret i 3 uker på ca 21 grader på kjøkken, på flasker i 2 uker på badet ca 23 grader.

karbonert med 5.5gram sukker pr. liter

Kommentarer


[BBcode]