Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
29. september 2013
Flasket
18. oktober 2013
Alkoholstyrke
8,7%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1076 / 1010
Bitterhet (IBU)
91,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

- 6kg Marris Otter
- 0,26kg Cara-Pils
- 0,26kg Caragold
- 0,26kg Caramalt 120EBC
- 0,40kg Dextrose

Humle og krydder

- 40 gram Columbus (14%) på 90 minutter
- 10 gram Columbus (14%) på 45 minutter
- 15 gram Citra (12%) på 30 minutter
- 30 gram Citra (12%) på 0 minutter
- 20 gram Cascade (5,5%) på 0 minutter
- 20 gram Centennial (10%) på 0 minutter
- 20 gram Chinook (13%) på 0 minutter
- 20 gram Cascade (5,5%) Dry Hop i 8 dager

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Single Infusion, Light body
64 grader i 90 minutter
75 grader i 10 minutter

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

2 poser tørrgjær

Informasjon om gjæring

Gjæret på ca 19 grader
i 11 dager, deretter sekundærgjæring 8 dager med tørrhumling, hvorav siste 4 dager i kjøleskap for klarning.

Kommentarer


[BBcode]