- 6kg Marris Otter
- 0,26kg Cara-Pils
- 0,26kg Caragold
- 0,26kg Caramalt 120EBC
- 0,40kg Dextrose
- 40 gram Columbus (14%) på 90 minutter
- 10 gram Columbus (14%) på 45 minutter
- 15 gram Citra (12%) på 30 minutter
- 30 gram Citra (12%) på 0 minutter
- 20 gram Cascade (5,5%) på 0 minutter
- 20 gram Centennial (10%) på 0 minutter
- 20 gram Chinook (13%) på 0 minutter
- 20 gram Cascade (5,5%) Dry Hop i 8 dager
Single Infusion, Light body
64 grader i 90 minutter
75 grader i 10 minutter
Safale US-05
2 poser tørrgjær
Gjæret på ca 19 grader
i 11 dager, deretter sekundærgjæring 8 dager med tørrhumling, hvorav siste 4 dager i kjøleskap for klarning.