Klasse
2G Klassisk røykøl
Brygget
7. mars 2013
Flasket
18. april 2013
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
25
OG/FG
1,054 / 1,011
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

1,8kg Pils malt
1,8kg Munich malt
1,8kg Smoked malt (W)
0,45kg Brown malt

Humle og krydder

50gr Bobek 5,4% 60 min FWH

Andre ingredienser

gjærnæring, irish moss og servomyces ved 15 min

Meskeinformasjon

15 min ved 64 grader
45 min ved 67 grader
1ts ph 5.2 stabilizer i mesk

Gjærtype

wlp838

Gjærmengde

ihht mrmalty

Informasjon om gjæring

4,5 uker ved 10 grader
1 uke ved 20 grader
1 min O2 tilsetning før gjæring

Kommentarer


[BBcode]