Klasse
10D Saison
Brygget
2. februar 2013
Flasket
26. februar 2013
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1052 / 1014
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
29,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

3000 g pilsner malt
700 g hvete malt
300 g crystal malt 39,4 EBC
250 g Munich malt 17,7 EBC
200 g Torrified hvete Thomas Fawcett 3,9 EBC

250 g sukker - end of boil

Humle og krydder

35 g EKG - boil 60 min
7 g orange peel bitter. tørket - boil 20 min
12 g Styrian Goldings - boil 15 min
12 g saaz - boil 2 min
12 g Styrian Goldings - boil 2 min

Andre ingredienser

Irish moss

Meskeinformasjon

mesket på 64,5 i 75 minutter, deretter hevet til 73 grader ved tilsetning av varmt vann i 10 min

Gjærtype

Belgian Saison WLP565

Gjærmengde

2 pkg uten starter

Informasjon om gjæring

Ca 24 grader under gjæringen, 18 dager, deretter tappet om og satt kaldt, (ca 8 grader) i 6 dager før flaskefylling

Kommentarer


[BBcode]