Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
19. november 2017
Flasket
3. desember 2017
Alkoholstyrke
6,5%
Farve (EBC)
5
OG/FG
1062 / 1013
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

I kilo
Pilsnermalt 9
Aromatic 50 EBC 0,5
Hvetemalt 5 EBC 0,5
Candisukker 1

Humle og krydder

Magnum FWH 30G 11,9%AA 90MIN
Hallertau Mittelfruh 2016 40G 4,5%AA 15MIN

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

20m 63C, 15m stigning til; 20m 70c, 10m stigning til 77C i 5.

Gjærtype

Wyeast 3522

Gjærmengde

2pk i starter

Informasjon om gjæring

19.11 17C
20.11 18C
21.11 19C
22.11-4.12 20C

Kommentarer


[BBcode]