Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
19. september 2016
Flasket
30. oktober 2016
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
63
OG/FG
1,070 / 1,016
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
12,0l
Mengde ferdig øl
10,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsen malt
Caramunich II 120 EBC
Torrified Wheat Malt
Candy Syrup D-180
Hvitt Bordsukker

Humle og krydder

Hallertau Magnum, Bitterhumle
Celeia, Aromahumle

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

50C i 30 min
64C i 60 min
78C i 10 min

Gjærtype

WLP530

Gjærmengde

1,5l starter

Informasjon om gjæring

Startet gjæring på 19C og lot den fritt stige til ca 26C og holdt denne temperaturen ut resten av gjæringstiden.

Kommentarer


[BBcode]