Klasse
4G Kölsch
Brygget
14. januar 2016
Flasket
11. mars 2016
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1050 / 1006
Bitterhet (IBU)
43,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
ja
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
47,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner malt
Hvete malt
Vienna malt

Humle og krydder

Magnum
Tettnang

Andre ingredienser

Lønnesaft
Protafloc
Yeast-vit

Meskeinformasjon

2-stegsmesk
55`c i 30min
65`c i 90min

Gjærtype

Mangroe m-44

Gjærmengde

24g

Informasjon om gjæring

Omstikket over til karbonerings fat 2016-01-27
Karbonert med 2,5g. sukker pr.l.
og 2 bars trykk co2.
Tappet til oppbevarings fat 2016-02-14

Kommentarer

Filterert med 50 micron filter.


[BBcode]