Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
7. desember 2012
Flasket
30. desember 2012
Alkoholstyrke
13,7%
Farve (EBC)
25
OG/FG
1,130 / 1,028
Bitterhet (IBU)
56,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
29,9l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

96% marris otter
4% TF Cara 120

NB! Kun first runnings, ingen skylling.

Humle og krydder

100% East Kent Goldings
100g 90 min
57g 30 min
30g 15 min

Andre ingredienser

28g Franske eike terninger på fat
i 12 mnd.

Meskeinformasjon

64 grader i 60 min
75 grader i 15 min

Gjærtype

WLP 028 Edinburgh

Gjærmengde

4 liter starter 2r

Informasjon om gjæring

kjølt til 18 grader gjæret der i 3 dager.
Økte etter hvert til 20 grader for god utgjæring.

Kommentarer


[BBcode]