Klasse
9A Engelsk barley wine
Brygget
23. november 2016
Flasket
3. desember 2017
Alkoholstyrke
13,5%
Farve (EBC)
35
OG/FG
1113 / 1010
Bitterhet (IBU)
102,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
18,0l
Mengde ferdig øl
16,0l
Gjærbare ingredienser

10,5 kg Pale Malt
0,3 kg Amber Malt
0,3 kg Crystal Malt
0,2 kg Special B

Humle og krydder

50g Nugget @ 60 min
30g Styrian Golding @ 5 min

Andre ingredienser

-

Meskeinformasjon

2 x 60 min på 64 grader

Gjærtype

WLP099

Gjærmengde

2pk, 3 liter starter

Informasjon om gjæring

17 grader i 5 dager, 20 grader 9 dager. Ettergjæring 1 år på corneliusfat.

Kommentarer


[BBcode]