Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser
Kirsebær
Brygget
2. august 2013
Flasket
14. september 2014
Alkoholstyrke
3,6%
Farve (EBC)
4
OG/FG
1,034 / 1,007
Bitterhet (IBU)
1,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
16,0l
Mengde ferdig øl
14,0l
Gjærbare ingredienser

1500 g pilsmalt
1500 g hvetemalt

900 g kirsebær (frosne) per 4 l utgjæret baseøl

Humle og krydder

7 g Fuggles (pellets, 5 %) FWH

Andre ingredienser

1/2 ts gjærnæring

Meskeinformasjon

Mesket i 60 min ved 64 C
Utmesk ved 75 C i 5 min

Gjærtype

Surdeigskulturen min

Gjærmengde

En god sleiv (1 dl)

Informasjon om gjæring

23 C i 5 måneder før kirsebær ble tilsatt

Kommentarer


[BBcode]