Klasse
9E Imperial stout
Brygget
20. desember 2013
Flasket
22. januar 2014
Alkoholstyrke
8,5%
Farve (EBC)
122,5
OG/FG
1,095 / 1,030
Bitterhet (IBU)
80,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
13,5l
Mengde ferdig øl
12,0l
Gjærbare ingredienser

5,43 kg TF Maris Otter (72,55%)
1,35 kg TF Brown Malt (18,04%)
705 g TF Black Malt (9,42%)

Humle og krydder

-12 g Magnum 14.7%aa FWH
-55 g Fuggles 5.1%aa FWH
-55 g Hallertauer Mitterfrueh 4.3%aa 30 min
-35 g Fuggles 5.1%aa tørrhumle 10 dager

Andre ingredienser

Gjærnæring
O2

Meskeinformasjon

120 min 66 grader
5 min 73 grader

Gjærtype

WLP013 London Ale

Gjærmengde

Starter iht mrmalty

Informasjon om gjæring

20 dager. Gjæring fra 17-19 grader.

Kommentarer

Tørrhumle på fat, og flasket med ghetto-beergun.


[BBcode]