Klasse
9E Imperial stout
Brygget
2. januar 2016
Flasket
31. januar 2016
Alkoholstyrke
11,0%
Farve (EBC)
110
OG/FG
1,102 / 1,019
Bitterhet (IBU)
70,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt 5.ebc
Havregryn
Crystal 120.ebc
Chocolate malt 1200.ebc
Roasted 1500.ebc
Special B
Demerera sukker
Brunt sukker

Humle og krydder

Tomahawk

Andre ingredienser

Lakris stang

Meskeinformasjon

Mesket på 65-64 grader i 90 min

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

1,5dl slurry

Informasjon om gjæring

Pitch på 17, holdes på 18 grader 7 dager, økes til 21 grader i 12 dager . settes så i bod på 9 grader til tapping

Kommentarer


[BBcode]