Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
19. januar 2016
Flasket
2. februar 2016
Alkoholstyrke
8,5%
Farve (EBC)
18,5
OG/FG
1,076 / 1,012
Bitterhet (IBU)
100,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
54,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter pale malt, 16 kilo
Crystal (60), 800 gram
Hvetemalt, 800 gram
Sukker til karbonering, 310 gram

Humle og krydder

100 gram Galena (13%), 60 minutter kok
50 gram Equinox (13.9%), 15 minutter kok
50 gram Nelson Sauvin (11.90%), 15 minutter kok
50 gram Galaxy (14.2%),
15 minutter kok
50 gram Equinox (13.9%),
5 minutter kok
50 gram Nelson Sauvin (11.90%), 5 minutter kok
50 gram Galaxy (14.2%),
5 minutter kok
50 gram Equinox (13.9%), tørrhumling 7 dager
50 gram Nelson Sauvin (11.90%), tørrhumling 7 dager
50 gram Galaxy (14.2%),
tørrhumling 7 dager

Andre ingredienser

Kalsiumsulfat, 24 gram i mesk
Kalsiumsulfat, 7 gram i skyllevann
Natron, 6 gram i mesk
CaCo3, 6 gram i mesk
Whirfloc, 1 tablett 10 min kok
Wyeast gjærnæring, 1 tsk 10 min kok

Meskeinformasjon

Mesking i 90 minutter, 65 grader
Utmesking, 78 grader i 5 minutter

Gjærtype

White labs 001

Gjærmengde

2 rør, 4 l. starter

Informasjon om gjæring

7 dager, 18 grader
7 dager, 20 grader
Ettergjæring i 14 dager (karbonering), 20 grader

Kommentarer


[BBcode]