Maris Otter pale malt, 16 kilo
Crystal (60), 800 gram
Hvetemalt, 800 gram
Sukker til karbonering, 310 gram
100 gram Galena (13%), 60 minutter kok
50 gram Equinox (13.9%), 15 minutter kok
50 gram Nelson Sauvin (11.90%), 15 minutter kok
50 gram Galaxy (14.2%),
15 minutter kok
50 gram Equinox (13.9%),
5 minutter kok
50 gram Nelson Sauvin (11.90%), 5 minutter kok
50 gram Galaxy (14.2%),
5 minutter kok
50 gram Equinox (13.9%), tørrhumling 7 dager
50 gram Nelson Sauvin (11.90%), tørrhumling 7 dager
50 gram Galaxy (14.2%),
tørrhumling 7 dager
Kalsiumsulfat, 24 gram i mesk
Kalsiumsulfat, 7 gram i skyllevann
Natron, 6 gram i mesk
CaCo3, 6 gram i mesk
Whirfloc, 1 tablett 10 min kok
Wyeast gjærnæring, 1 tsk 10 min kok
Mesking i 90 minutter, 65 grader
Utmesking, 78 grader i 5 minutter
White labs 001
2 rør, 4 l. starter
7 dager, 18 grader
7 dager, 20 grader
Ettergjæring i 14 dager (karbonering), 20 grader