Klasse
11B Mørk sterk belgisk ale
Brygget
7. desember 2013
Flasket
21. desember 2013
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
34
OG/FG
1076 / 1019
Bitterhet (IBU)
38,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

malt: Vienna, pilsner, Munich, cara Munich, cara hell, hvetemalt, sjokolademalt

sukker

Humle og krydder

magnum, hallertauer tettnager

appelsinskall, nellik, kanel, svisker

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

52 grader i 20 min, 64 grader 30 min, 70 grader 20 min

Gjærtype

belgian abbey 2

Gjærmengde

100 gram

Informasjon om gjæring

topphøstet og brukt på sitt beste

Kommentarer


[BBcode]