Klasse
2B Wiener
Brygget
13. februar 2013
Flasket
25. mars 2013
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
23
OG/FG
1053 / 1008
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
32,0l
Mengde ferdig øl
29,0l
Gjærbare ingredienser

2000 gram pils malt
2100 gram munich malt
3200 gram vienna malt
70 gram chocolate malt

Humle og krydder

40 gram hallertau mittelfruh 90 minutter
70 gram saaz 90 minutter
20 gram saaz 10 minutter

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Dekokasjonsmesking
rest på 62 grader
rest på 67 grader
skylling 75 grader

Gjærtype

saflager w34/70

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

3 uker på 10 grader 17 grader siste dager

Kommentarer


[BBcode]