Klasse
1A Moderne lys lager
Brygget
18. januar 2014
Flasket
1. mars 2014
Alkoholstyrke
5,75%
Farve (EBC)
15,5
OG/FG
1,060 / 1,016
Bitterhet (IBU)
42,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
17,0l
Gjærbare ingredienser

5.6 kg Pilsner malt
400 g Fawcett amber malt

Humle og krydder

Blanding av Amarillo, Simcoe og Colombus

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Protein rest 52 grader 20 min
Beta rest 60 grader 30 min
Alpha rest 70 grader 30 min
Mash out 10 min

Gjærtype

Saflager W-34/70

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

2 uker primærgjæring 12 grader
4 uker sekundergjæring 12 grader

Kommentarer


[BBcode]