Klasse
2C Märzen
Brygget
8. oktober 2016
Flasket
26. november 2016
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1059 / 1013
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
35,5l
Gjærbare ingredienser

5100 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
580 gr. Caramalt, EBC 35
220 gr. Caragold, EBC 120

Humle og krydder

24 gr. Hallertau Mittelfruh, IBU 4,7, tid 01:00
5 gr. Amarillo, IBU 8,85 tid 01:00
25 gr. Saaz, IBU 2,88, tid 00:10
25 gr. Saaz, IBU 2,88, tid 00:01

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader, 75 min
78 grader, 30 min

Gjærtype

WLP833 German Bock

Gjærmengde

4x pakker

Informasjon om gjæring

9-11 grader 27 dager

Kommentarer


[BBcode]