Klasse
7D Weizenbock
Brygget
22. juli 2017
Flasket
8. august 2017
Alkoholstyrke
6,9%
Farve (EBC)
50
OG/FG
1076 / 1024
Bitterhet (IBU)
27,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
45,0l
Mengde ferdig øl
42,0l
Gjærbare ingredienser

i kilo
Best Hvete 10
Best Munich lys 3,3
Best Munich mørk 1,65
Best Caramel Hell malt 30EBC 0,5
TF pale chocolate malt 0,5
TF Brown 0,5

Humle og krydder

Hallertau Mittelfruh 2016 FWH 120G 4,5%AA 60min
Hallertau Mittelfruh 2016 40G 4,5%AA 15min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63C i 55, stigning tok 20m - 70C i 10 77C i 5.

Gjærtype

WLP380

Gjærmengde

3pk i starter

Informasjon om gjæring

17C i 15 dager

Kommentarer


[BBcode]