11,5 kg Maris Otter pale malt
0,8 kg Crystal malt
0,5 kg Hvetemalt
0,5 kg Pale chocolate malt
0,5 kg Carafa special 3
300 gram sukker til flaskekarbonering
60 minutter:
55 gram Galaxy (14,4%)
15 minutter:
60 gram Galaxy (14,4%)
40 gram Nelson Sauvin (11,6%)
5 minutter:
60 gram Galaxy (14,4%)
40 gram Nelson Sauvin (11,6%)
Tørrhumling, 10 dager:
60 gram Galaxy (14,4%)
40 gram Nelson Sauvin (11,6%)
25 gram ph 5,2 stabilizer i mesk
1 Whirlfloc tablett, 15 minutter kok
1 tsk Wyeast gjærnæring, 15 minutter kok
25 dråper Brewer`s Clarex i gjæringskaret
67 grader i 75 minutter
78 grader i 5 minutter (mashout)
WLP 001
2 rør + starter
Primærgjæring:
18 grader i 14 dager
Flaskekarbonering:
22 grader i 14 dager