Klasse
4B Engelsk best bitter
Brygget
6. januar 2016
Flasket
20. januar 2016
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
25
OG/FG
1,046 / 1,010
Bitterhet (IBU)
32,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter (TFS)
Carared (W)
Special X (BM)
Wheat (BM)

Humle og krydder

Target (2014)
East Kent Goldings (2014)
Smakshumle tilsatt 15 min @ 60 grader C

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

55,0 C @ 15 min
66,0 C @ 60 min (15)
72,0 C @ 15 min (15)
78,0 C @ 10 min (10)

Gjærtype

wlp001

Gjærmengde

3L starter

Informasjon om gjæring

Oksygenering: 0,5 l/m @ 1 min
Pitch @ 13C
STC-1000 pluss
* 13C - 19C - ramping @ 1 days
* 19C - 9 days
* 19C - 23C - ramping @ 1 day
* 23C - 2 days
* 23C - 2C - ramping @ 1 days

Kommentarer


[BBcode]