Klasse
3B Bock
Brygget
27. januar 2013
Flasket
22. februar 2013
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
37
OG/FG
1071 / 1016
Bitterhet (IBU)
26,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
16,0l
Gjærbare ingredienser

28 % pilsmalt,
32 % lys munchen (15)
32 % mørk munchen (25)
3 % medium krystall (120)
3 % mørk krystall (Warminster 400)
1 % special B
1 % melanoidin (40)

Humle og krydder

11 gram Magnum, 60 min.
15 gram Hallertauer mittelfrüh, 15 min.

Andre ingredienser

Sukker for karbonering.

Meskeinformasjon

69 - 67 grader i 70 minutt.

Gjærtype

WLP 833 Bock

Gjærmengde

slurry ihht mrmalty

Informasjon om gjæring

26 dagar på 10 grader.

Kommentarer


[BBcode]