Klasse
4G Kölsch
Brygget
13. september 2012
Flasket
4. januar 2013
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1050 / 1010
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
65,0l
Mengde ferdig øl
52,0l
Gjærbare ingredienser

7650 gram Weyermann Pilsnermalt.
4360 gram Weyermann Palemalt.
860 gram Weyermann carapils.

Humle og krydder

30 gram Target 12,4% Pellets 60 min.
100 gram Hallertau Mittelfruh 4,7% 20 min.
100 gram Hallertau Mittelfruh 4,7% 5 min.

Andre ingredienser

20 gram Irish moss 15 min.
1 ts Wyeast gjærnæring 10 min.

Meskeinformasjon

66 C 90 min.
78 C 10 min.

Gjærtype

Wyeast 1098 Brit. Ale

Gjærmengde

2 pakker 1 l. starter

Informasjon om gjæring

11 dager 17 grader

Kommentarer

Koketid 90 minutter,


[BBcode]