Klasse
2B Wiener
Brygget
25. januar 2014
Flasket
15. februar 2014
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
28
OG/FG
1,060 / 1,010
Bitterhet (IBU)
28,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

2,74 kg Vienna Malt (6,9 EBC) 41,9 %
1,86 kg Munich Malt (17,7 EBC) 28,5 %
1,86 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) 28,5 %
0,07 kg Carafa III (1200,0 EBC) 1,1 %

Humle og krydder

13,00 g Summit [15,80 %] - Boil 60,0 min 24,7 IBUs
14,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,60 %] - Boil 10 min 2,8 IBUs

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader i 90 min

Batch sparge with 2 steps (5,96l, 16,46l) of 75,6 C water

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

Vasket slurry

Informasjon om gjæring

6 dager på 9 grader
3 dager på 14 grader
resten på 4 grader

Kommentarer

4 gram sukker pr liter = ca 2,1 volumes CO2.


[BBcode]