Klasse
5B Amerikansk brown ale
Brygget
30. desember 2014
Flasket
16. januar 2015
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
33,5
OG/FG
1052 / 1015
Bitterhet (IBU)
27,82 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

3,6 Kg Maris Otter
1 Kg Munich 2
1 Kg Vienna
0,4 kg CaraAroma
0,1 Kg Pale Chocolate

Humle og krydder

30 gram Cascade 60 min
30 gram Fuggles 15 min
15 gram Willamette 1 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader i 60 min
76,7 grader i 10 min

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

1 pk tørrgjær

Informasjon om gjæring

4 dager uten lokk i kjøleskap på 16,5 grader. Deretter latt tempen stige til 20 over 4 dager

Kommentarer


[BBcode]