Klasse
8D Porter
Brygget
9. oktober 2012
Flasket
1. november 2012
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
70
OG/FG
1052 / 1016
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
26,5l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

2600 gram Th. Fawcett Maris Otter
1800 gram Bryggselv mørk flytende maltekstrakt (fra kokestart)
300 gram Th. Fawcett Crystal Malt
200 gram Th. Fawvett Black Malt
200 gram Th. Fawvett Chocolate Malt

Humle og krydder

18 gram Magnum 14.2%, 60 minutter
21 gram Fuggles 4.7%, 15 minutter
18 gram Fuggles 4.7%, 0 minutter

Andre ingredienser

1g whirlfloc
2g gjærnæring
7 dråper foam control

Meskeinformasjon

60 min 68 grader
10 min 78 grader
BIAB

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

11.5 gram

Informasjon om gjæring

23 dager 20-22 grader. Ingen temperaturkontroll.

Kommentarer

Primet med 5.5g farin per liter.


[BBcode]