Klasse
9E Imperial stout
Brygget
10. september 2015
Flasket
7. mars 2016
Alkoholstyrke
10,7%
Farve (EBC)
111
OG/FG
1105 / 1026
Bitterhet (IBU)
63,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

7 kg pale malt
1500g munich II
250 g pale crystal 125
250g crystal 120
250g special B
250 g amber
250g brownmalt
100g pale chocolat
150g chocolat
500g roasted barley

Humle og krydder

70g magnum 60 min
50g goldings 15 min
50 g goldings 2 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

63 i 30 min
71 i 30 min
77 i 10 min

Gjærtype

wlp001

Gjærmengde

2.5 liter starter

Informasjon om gjæring

17-20 grader i 21 dager

Kommentarer

basert på oppskrift av 7F sin 1349


[BBcode]