Klasse
9E Imperial stout
Brygget
16. mai 2015
Flasket
9. juni 2015
Alkoholstyrke
10,8%
Farve (EBC)
105
OG/FG
1100 / 1018
Bitterhet (IBU)
65,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

7.026 kg Maris Otter Malt (63.61%)
1.004 kg Flaked Oats (9.09%)
0.503 kg Biscuit (4.55%)
0.503 kg Chocolate (4.55%)
0.503 kg Crystal 30 (4.55%)
0.503 kg Munich I (4.55%)
0.503 kg Roasted Barley (4.55%)
0.503 kg Special-B (4.55%)

Humle og krydder


40.0 g Centennial Pellet (9.7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.9 g/L)
40.0 g Columbus Pellet (14.2% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.9 g/L)
100.0 g Cascade Pellet (7.8% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (4.8 g/L)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60 min @ 64 grader

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

Tre uker på primær. to måneder på sekundær

Kommentarer


[BBcode]