Pilsnermalt: 2900 g
Hvetemalt: 1700 g
Flaket hvete: 500 g
Havregryn: 200 g
Hersbrucker, 3%, 30 g, 60 min
Amarillo, 8,4%, 10 g, 1 min
Mosaic, 11,8%, 10 g, 1 min
Amarillo, 8,4%, 10 g, tørrhumling
Mosaic, 11,8%, 10 g, tørrhumling
Koriander: 4 g, 5 min kok
Appelsinzest: 42 g, 5 min kok
Aprikospuré: 1000 g, etter utgjæring
Aprikosekstrakt: 60 ml, ved flasking
Gjærnæring: 1 teskje, 10 min kok
Vannjustering i mesk:
Kalsiumsulfat: 3 g
Kalsiumklorid: 5 g
Magnesiumsulfat: 3 g
Melkesyre: 6 ml
68°C i 60 min
77°C i 10 min
WLP400
2pk, 2 liter starter
18°C i 2 dager
19°C i 1 dag
20°C i 1 dag
21°C i 1 dag
22°C i 9 dager
20°C i 2 dager
19°C i 1 dag